Снимки dnesplus.bgВ ранните часове на днешния ден е разбит магазинът на

...
Снимки dnesplus.bgВ ранните часове на днешния ден е разбит магазинът на
Коментари Харесай

Разбиха магазин в Аспарухово, открадната е само кутия с дарения за болно дете

Снимки dnesplus.bg

В ранните часове на днешния ден е разрушен магазинът на ъгъла на бул. „ Първи май “ и ул. „ Георги Стаматов “ във варненския квартал „ Аспарухово “. По първични данни е открадната единствено кутия, в която са събирани дарения за болно дете, оповестява dnesplus.bg.

``
реклама
 
По думите на продавачката в магазина, крадците са употребявали кирка, като са разрушили вратата и решетката. Магазинът е оборудван с тревога, която се е присъединила и взломаджиите са сграбчили първото, което е попаднало пред погледа им.



След като вземат кутията, крадците са я разрушили, изпразнили са наличието? в чанта и са избягали. Разбитата кутия е захвърлена. Кражбата е лишила не повече от 3 – 4 минути, след което идват чиновниците на охранителната компания.

По предварителна информация, действието се развива сред 05:10 -05:16 ч., защото в 05:10 е получен сигналът от алармата. Жената, която е била първа промяна, е пристигнала в 05:20 и е намерила магазина разрушен.

Полицията е намерила кирката и разрушената кутия пред магазина. От Министерство на вътрешните работи потвърдиха за информацията за осъществената кражба. Органите на реда работят по откриване на причинителите на закононарушението. По случая е формирано авансово произвеждане.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР